Altınsu Paris'te Boy Gösterecek

Paylaş

Altınsu Paris'te Boy Gösterecek

Global marka devlerinin tercihi Altınsu, 5-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek olan Paris Premiere Vision Tekstil Fuarı'na katılacak.

Yeni nesil sürdürülebilir, kaliteli ve yenilikçi ürünleriyle fuarda fark yaratmayı hedefleyen Altınsu, 2023-2024 Sonbahar-Kış koleksiyonunun yanı sıra sürdürülebilirlik özel koleksiyonunun da dünyaya tanıtımını gerçekleştirecek.

Altınsu, uzun yıllar katılım sağladığı ünlü moda markaları, sektör paydaşları ve sektör profesyonellerinin bir araya geldiği tekstil-moda ve aksesuarlar fuarı Paris Premier Vision'da bir kez daha boy gösterecek. 49 yıldır dünya tekstil sektörünün nabzını tutan ve en moda trendlerini belirlemekte büyük rol oynayan fuarda, Altınsu'nun yeni Sonbahar- Kış koleksiyonu da görücüye çıkacak.

'Ürünlerimizi dünyaya tanıtmaya hazırız'

Başarılı ekibimizle birlikte hummalı çalışma içerisinde olduğunu belirten Pazarlama direktörümüz Ayşegül Tuna Paydak, ''Dünya modasının nabzının attığı Premiere Vision için özel hazırladığımız sürdürülebilir kumaşlarımızı dünyaya tanıtmaya hazırız.'' dedi.
 

Sitemizde size en iyi hizmeti sunabilmek için çerez kullanılmaktadır. Detaylar için Gizlilik ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.