Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok!

Paylaş

Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok!

Altınsu Tekstil, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında kahvaltı etkinliği düzenleyerek, özel bireylerle bir araya geldi.

İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün organize ettiği kahvaltı etkinliği, Referans Catering'in sosyal tesis alanında gerçekleşti. Yöneticilerin, idari personelin ve özel personellerin bir arada olduğu etkinlikte, herkes gönüllerince eğlendikleri bir gün geçirdi.

Firmamızın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda hazır bulunan Genel Koordinatörümüz Hamza Bakan, kahvaltı etkinliğine katılan davetlilere teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında şunları söyledi; “Aslında hepimiz birer engelli adayıyız. Sizinle empati kurarak her alanda sizin yanınızda olmaya çalışıyoruz. Umarım sizler de bu etkinlikten memnun kalırsınız. Geldiğiniz için hepinize ayrıca çok teşekkür ediyoruz.”

Genel koordinatörümüz tarafından tüm çalışanlara özel hazırlanan çeşitli hediyeler verildi.

Doğa içinde unutulmayacak anlar yaşayan personeller, çiftlikte hoşça vakit geçirdi.

Birlikte keyifli vakit geçirmekten oldukça memnun kaldıklarını ifade eden özel bireyler de düzenlenen etkinlik için teşekkür etti.

Sitemizde size en iyi hizmeti sunabilmek için çerez kullanılmaktadır. Detaylar için Gizlilik ve Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.